Една от водещите фирми на територията на Дряново - "Платекс" АД, представлявана от изпълнителния директор инж. Владимир Лафчийски, дари сумата от 4000 лева на футболния клуб Локомотив (Дряново). С благородния жест той подпомага спортно-техническия и състезателен процес на мъжкия представителен отбор на "железничарите" през сезон 2018/2019 г. 

"Заслугата е най-вече на президента на клуба - Тодор Георгиев (диджей Теди Джорджо), защото неговият непобедим ентусиазъм и вяра в момчетата от отбора е заразителен. Аз съм бил два мандата общински съветник в Ихтиман и знам колко трудно се работи и се осигуряват средства за спорта в малките градове. Тук, в Дряново, участвам в Комисията по туризъм и може да се каже, че съм обществено ангажиран. Нашият бизнес - от една страна, производство на платнени изделия и от друга - в туристическия бранш, и предоставям къща за гости, е базиран в Дряново и аз се чувствам съпричастен към всичко, което се случва в общината. Нека отборът ни по футбол израства все повече, за да радва дряновци и всички гости на града", коментира Лафчийски, който получи членска карта на Локомотив, за да посещава всички домакински мачове.

"Благодарим на големия приятел на Локо - инж. Владимир Лафчийски, който даде пример за това, че най-благородното състезание е състезанието по човечност! Надяваме се останалите фирми и организации в Дряново да вземат пример от него и също да подкрепят отбора", сподели диджей Теди Джорджо.