Екшън се разигра на стадиона в Железница при победата на местния тим с 3:1 срещу Обеля Сити от "А" областната група. Грозните сцени са станали в края на срещата, когато играч на Обеля Сити е бил изгонен за втори жълт картон.

Тогава футболистът на домакините Марио Христов, явно не попаднал в групата за двубоя, успял да го удари през огражденията на терена, където е кафе-барът на стадиона, разказват колегите от "Спортал".

Футболист на гостите попитал защо го е направил, след което Христов нахлул на терена да се саморазправя с играчи на Обеля Сити. Според гостите на стадиона не е имало охрана. 

Обеля Сити ще пусне жалба до Българския футболен съюз с искане за строги санкции на домакините от Железница. 

"Обеля Сити винаги е бил коректен отбор и нашите мачове протичат цивилизовано и с респект към съперника. За пореден път в Железница сме свидетели на грозни сцени. Дано делегатът на мача г-н Крачанов да е описал ексцесиите, които станаха. Да не говорим, че домакините псуваха през цялото време съдиите и картони нямаше. Въпросът е защо, когато те псуват, ти само ги гледаш и им се усмихваш? На кой правиш добро, г-н съдия, като допускаш такова селско поведение от страна на домакините? Живеем в XXI век, но през второто полувреме се върнахме в каменната ера! Пускаме жалба и искаме своеволието в Железница един път завинаги да спре", коментираха от Обеля Сити.