Любослав Пенев планира среща с Димитър Бербатов, като на нея двамата категорично няма да си говорят за кметските избори в София или за застудяване на времето.

Според източници на БЛИЦ бившият треньор на ЦСКА и националния отбор планира втори опит да атакува президентското кресло в БФС. Любо вече се провали в тандем с Николай Илиев през февруари 2018 година, когато Борислав Михайлов ги размаза на изборите.

Сега обаче Боби подаде оставка и през пролетта се очаква извънреден конгрес на футболната централа. Любослав Пенев не само се гласи да пробва ново нападение,  но и да има солидна подкрепа. В тази връзка той планира да включи Димитър Бербатов в екипа си с идеята двамата заедно да посегнат към свободното шефско кресло в БФС.

Според непотвърдена информация Любо даже вече се е чул с Бербо, а скоро те ще се видят и на четири очи.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Не е ясно обаче каква ще бъде реакцията на голмайстор №1 в историята на националния отбор.

През май 2010 година, когато се оттегли от представителния тим на България, Бербатов обяви, че един ден ще се върне, за да ни оправи футбола.

Дали този ден идва, ще разберем скоро.

„По принцип Димитър си има в момента други планове. Те са свързани с Манчестър Юнайтед. В тази връзка той ще завърши курсовете в НСА, за да вземе необходимия треньорски лиценз, който ще му позволи да започне работа в треньорската школа на „червените дяволи”. Даже планира там да прехвърли и триото, начело с Александър Томаш, което доскоро водеше Берое.  Но това са планове  в малко по-далечна перспектива. Дали Бербо ще изслуша Любо Пенев и ще приеме поканата му, попитайте него”, коментираха  приближени до Димитър Бербатов. БЛИЦ СПОРТ