ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Разтревожени фенове на ЦСКА започнаха акция по събирането на средства за лечението на съпругата на бившия футболист на тима Греъм Кери. Рейчъл от две години се бори с рак на гърдата.

Тя е преминала през три курса на химиотерапия и радиотерапия, които не са дали резултат. Заболяването вече се е разпространило и в лимфните ѝ възли. В момента майката на две деца е в лондонска клиника, но тамошните хирурзи не се наемат да извършат сложната операция.

За съпругата на Греъм Кери има два варианта. Те са свързани с лечение в Мексико или Япония, но за това са необходими средства. Затова е започната инициатива в специализирания сайт „Gofundme“, а целта е събирането на поне 100 000 паунда.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Акцията се провежда предимно от сестрата на Рейчъл Сара Бортуик. В своите групи в социалните мрежи феновете на ЦСКА започнаха да разпространяват призив за финансова помощ на бившия любимец на Сектор „Г“, споделяйки и линк към публикацията на Сара Бортуик.

Както е известно, Греъм Кери заигра при „армейците“ през 2019 г., но през 2022 г. напусна, за да се прибере по-близо до своята съпруга. Оттогава е част от шотландския Сейнт Джонстън, където е съотборник с българския национал Димитър Митов. С екипа на ЦСКА ирландският халф има 106 мача и 11 гола.

Желаещите да помогнат на съпругата на Греъм Кери може да го направят - ТУК.