Драма в семейството на футболния ни национал Симеон Славчев! Майката на играча е получила инсулт, за щастие вече е добре. Това разкри самият той, притеснен за жената, дарила го с живот - Жанета. 

Славчев разчувства мрежата с изключително силни думи, които публикува на профила си във "Фейсбук". Към тях той качи снимка на майка си с внучето й - момченцето му Антоан, с което го дари любимата му Сара. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Публикацията на Славчев:

"Честит празник на една силна майка и жена! Благодаря ти, за всички грижи, които си положила! Благодаря ти, за възпитанието, което си ми дала! Благодаря ти, че създаде син, който е научен да не се отказва и да бъде силен независимо от всичко! Благодарен съм ти за всички жертви, които си направила, за да стана този, който съм днес! Радвам се, че мога да напиша сега всичко това и да го прочетеш, да ти се обадя и да ти го кажа! Радвам се, че преживя това изпитание наречено: инсулт! Господ дава най-трудните изпитания на най-силните! Продължавай да бъдеш силна! Всички те обичаме и чакаме да се оправиш напълно! Аз, Антоан и Сара те чакаме!". 

Майка му пък написа: "Благодаря на всички, че съм жива!".