Легендата на българския футбол Андрей Желязков наскоро е претърпял медицинска операция, при която му е направена смяна на тазобедрена става. БЛИЦ СПОРТ се свърза с 67-годишния бивш нападател на Славия, Фейенорд, Страсбург и Беершот. Участникът на Мондиал'86 разказа за извършената интервенция и призова за повече дисциплина в трудните времена на пандемията от коронавирус.

„Наложи се да ми бъде направена смяна на тазобедрената става. Не става дума за някакъв инцидент. Причината не се крие и в някакви минали спортни травми от кариерата ми на футболист. Просто е заради ЕГН-то. Операцията я направих в България при д-р Бончев. Сега лека-полека се възстановявам“, обясни Андрей Желязков пред БЛИЦ.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

„В момента съм в ситуация 2 в 1. Освен, че имам лекарско предписание известно време да се пазя, спазвам и изолацията заради пандемията от коронавирус. Добре е, че имаме силни ръководители, които правят най-доброто за страната в тези трудни условия. Трябва да изпълняваме изискванията и да оставим малко встрани типично българските си черти. Трябва не само да пазим себе си, но и да предпазваме останалите около нас“, допълни бившият спортен директор на Левски.