Голяма опасност тегне над България за баража на Лигата на нациите срещу Унгария. Нашият тим трябва да бъде домакин в полуфиналния двубой, но може да се стигне до смяна на домакинството. Причината - липсата на ВАР на стадион "Васил Левски". Новината бе съобщена след днешното заседание на Изпълкома на БФС.

България все още има време да реши този проблем и по тази причина ще се започне по най-бързия начин. Срещата с Унгария е на 26 март от 21:45 часа.

"Притесненията са, че националният отбор на България трябва да играе на стадион с инсталиран ВАР. Хората от УЕФА бяха притеснени да не се случи така, че да играем домакинския си мач с Унгария в Будапеща. Ние вече сме задействали дейности за влизането на ВАР в България", коментира собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома Кирил Домусчиев на пресконференция днес.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Още преди една година казах, че ВАР трябва да влезе в България! Тогава приеха с насмешка думите ми, но ето, че моментът дойде. Първата стъпка е да лицензираме националния стадион до плейфоите за Евро 2020. 

За проекта отговаряме аз, Кирил Домусчиев и Венци Стефанов. Нямаме още конкретика в цифри. Възложили сме на фирма, която да ни изготви анализ и ценови оферти, за да вземем решение", каза от своя страна другият член на Изпълкома Атанас Фурнаджиев.