Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ в Рим, със съдействието на "Галера"

Спортният директор на Левски Георги Иванов разбра в самолета за Рим за поредните изказвания на вече бившия шеф на съдиите Димо Момиров по адрес на “сините”.

“Това са пълни глупости. Не искам да коментирам такива измислици. Сигурно аз съм си поръчал Николай Йорданов и Ставров за мачовете с Литекс и Черно море. Не знам дали това го е казал Димо Момиров, но това са пълни лъжи”, каза Гонзо, след като отборът пристигна в Рим за утрешния мач срещу Лацио.

На въпрос защо Момиров продължава да атакува Левски, след като бе заменен от шефския пост при съдиите, Иванов заяви: „Нямам представа защо го прави, той трябва да отговори на този въпрос. Нямам намерение да отговарям от негово име. За мен Димо Момиров е завършена тема. Чакаме следващия човек, който ще стане шеф на комисията и дано си върши работата така, както трябва.”

Георги Иванов не пожела отново да се спира на съдийството, защото мисли, че се е отделил достатъчно време на това. Попитан дали може Левски да вземе бивш съдия на работа по примера на други отбори, Гонзо отговори с чувство за хумор: “Ако вземем Димо Момиров, ще бъде най-големия ни трансфер. Ако прибавим и Ставров и Ники Йорданов, това ще бъдат трансферните ни удари през зимата. Единственият ни проблем е, че не знаем колко взимат те и дали ще можем да си го позволим.”/БЛИЦ