Спортният директор на “Левски” Георги Иванов – Гонзо се е разбеснял от интервюто на втория капитан на има Владимир Гаджев след победата над Локо (Сф). Халфът се спря пред журналистите и отговори изчерпателно на всеки един от въпросите на репортерите. Халфът направи и коментар относно срамното поражение от ЦСКА миналата седмица на „Георги Аспарухов".

Изглежда обаче думите на Гаджев са били достатъчни, за да опънат нервите на сърдития на журналистите Георги Иванов, пише “Тема Спорт”. “Вместо да дрънкате, вземете се стегнете малко и играйте!", отсякъл Гонзо по адрес на Гаджев, след което конското се пренесло и върху останалите му съотборници. В изблик на емоция директорът стигнал дори по-далеч и казал на играчите да му искат позволение преди каквато и да било медийна изява.

Междувременно стана ясно, че Гонзо е провел сериозен разговор и с крилата на тима Жанвион Матондо и Даниел Младенов, които се представиха отчайващо срещу ЦСКА и Локо (Сф). Това е разгневило максимално спортния директор на “сините”. На "Герена" вече заговори, че новото попълнение Матондо може да повтори съдбата на холандеца Андвеле Слори, който дойде с добра визитка, но след това така и не успя да се докаже.

Георги Иванов е бил категоричен пред Матондо и Младенов, че няма да ги чака още дълго да се доказват и ако не се стегнат, ще ги изрита от "Герена". /БЛИЦ