Мениджърът на Левски Георги Иванов остана доволен от минималната победа с 1:0 над Локо (Мз) в последната контрола. Гонзо засегна и проблемните теми с Ботев и скандала около агентурното минало на Тодор Батков. 

“Крайно време е БФС да каже дали Ботев ще играе в „А” група и през пролетта. Ако ги извадят, сме уговорили контрола с Брестник, тъй като това е единственият отбор в „Б” група, който почива. Футболистите и ръководството не ни интересува положението с господин Батков. Нормално е той да има досие в Държавна сигурност, след като е бил войник. Във всички случаи той е човек, който заслужава голямо уважение заради огромните средства, които налива във футбола ни”, каза Гонзо.

„Мачът не беше лош, получиха се някои хубави неща. Радвам се за всеки футболист, който вкарва и Миро Антонов не прави изключение. След този двубой в нашия отбор няма контузени. До края на тази седмица трябва да изчистим тактическите грешки, които правим. Сигурен съм , че до първия мач тези неща няма да ги има и Левски ще покаже съвсем различно лице”, продължи мениджърът.

Относно футболистите с проблеми Гонзо заяви: „Веско Минев има контузия още от лагера в Каварна и затова прецених, че е по-добре да почива. Надявам се Мечо Телкийски да започне да тренира в средата на другата седмица или най-късно след мача с Ботев. Гаджев игра днес, но той все още не е напълно готов и ще започнем да разчитаме на него след средата на полусезона”./БЛИЦ