Наставникът на "Левски" Георги Иванов честити заслужената победа с 2:1 на Лудогорец над отбора му, който днес определено разочарова феновете си.

"Поздравявам Лудогорец, бяха много агресивни. Ние не можахме да се ориентираме в средата на терена и в защита. Допуснахме елементарни грешки", коментира Гонзо след загубата в Разград.

"Изненадаха ни, че играха толкова агресивно в предни позиции. Ние трудно осъществявахме атаки", добави наставникът на "сините".

"Никога не е добре, когато губиш. Продължаваме да работим, имаме си цели, които преследваме. Лошото беше играта днес. Резултатът не е толкова важен. Рано е да се правят сметки. Но играта определено не бе това, което искахме", продължи недоволният Георги Иванов.

"Това са футболистите на "Левски", с това разполагаме. Лесно допускахме играчите на Лудогорец да навлизат в нашата половина. Бяхме готови за силните им страни, но не можахме да противодействаме по най-добрия начин. Не можахме да се ориентираме правилно, дадохме доста големи пространства пред нашата врата", каза още Гонзо.

"Не е добре, когато губиш точки. Трябва да победим Локомотив (София). За нас всеки мач е важен. Има и такива срещи, в които нищо не ти върви и не можеш да противодействаш", завърши Георги Иванов.