Георги Иванов бе на среща с представители на Дисциплинарната комисия. Поводът за това бе наказанията на "Левски" в последните седмици и последвалите коментари от страна на треньора и спортен директор на "сините".

"Искаме всичко да е принципно и да не се мери с различен аршин. Който не работи той не бърка. Нормално е комисията някой път да сбърка. Аз казах моите претенции, че остана привкус на нещо гнило, че наказват само мен“, сподели Георги Иванов.

"Смятам, че нещата са изчистени и трябва да вървим напред, българският футбол също да върви напред. Искаме честност и прозрачност в отношенията между клубовете и футболния съюз. Тази злоба и агресия в нашето общество трябва да намалее“, добави Иванов.

"Аз това, което показах, е за самите наказания и всички случаи. Те дадоха своето обяснение, но ако още във вторник беше излязло наказанието, щях да го приема. След като се събират специално за мен в четвъртък, остава нещо задкулисно. Обяснението е, че са нямали доклад от съдиите, а само от делегат", каза още Гонзо.

На въпрос, защо само "Левски" се наказва за расистки обиди, Георги Иванов отговори: "Проблемът е в делегатите. Единствено на мачове на "Левски" описват тези звуци, а аз съм ги чувал и на други стадиони. Това, което ние предложихме на тази комисия, е да има представители на фенклубовете, които да работят с футболния съюз, за да могат да контролират процеса хулиганството"

"Ако не бъркам, насъбралите се глоби са около 128 хиляди лева. "Левски" ще обжалва това наказание за расизъм. Клубът направи всичко възможно, когато имаше такива лозунги да се справи. Тези глоби ще бъдат удържани от ТВ правата, няма да ги плащаме сега, но все пак ще бъдат платени", завърши бившият легендарен нападател./БЛИЦ

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите