Георги Иванов-Гонзо бе доволен след победата с 4:0 над Монтана в осминафинал-реванш от турнира за Купата на България. "Сините" продължават на четвъртфиналите, след като заличиха победата на Монтана в първия мач с 2:0.

"Нашият отбор от първата до последната минута изигра перфектен мач - с много движение, динамика и интересни комбинации. Резултатът можеше да бъде доста по-голям. Изпълнихме целта, която бе пред нас, така че сме доволни. Изиграхме тактически добър мач, трудно е да победиш и в същото време да не допускаш голове. Футболът е за удоволствие, а днес играчите се забавляваха", заяви Георги Иванов.

"Ако беше влязъл този гол (б.р. - има предвид ситуация за Монтана в последните минути), който щеше да ни прекърши амбициите и щяхме да сме отстранени, щеше да е незаслужено, тъй като изпуснахме поне 15 положения преди това. Много неща се изписаха преди мача, че това е двубоят на сезона. Няма такива неща, всеки мач от тук нататък е мач на сезона. Мачът с Черно море е на дневен ред, тъй като идва след има няма 2-3 дни. Знаем какво ни очаква, ще бъде битка. Футболистите ще трябва да се възстановят и да вземем три точки", допълни Гонзо./БЛИЦ

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите