Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо започва да печели всички в клуба с професионална работа и човешки обноски. След качествените продукции и позитивни резултати срещу „Левски“, в Бургас, с Монтана, Пирин (ГД), Локо (Сф) и особено срещу Литекс, на „Тича“ се уверили, че са направили правилен избор с Гонзо. Феновете също го приемат. Достатъчно е само да се види приятната гледка преди мач, когато специалистът върви към пейката и от сектор „А“ скандират мощно: „Хайде, Гонзо!“.

В отговор бившият таран намига фино и ръкопляска с вдигнати ръце, което докарва до възторг ултрасите.

„Това е нашият треньор. Известно име във футбола, с визия, винаги облечен стилно и с обективни изявления за мачовете и играта у нас. Вижда се колко полезна работа върши, а най-важното е, че поставя основите на един перспективен тим, който с минимални, но качествени попълнения ще е солиден и конкурентноспособен през другия сезон“, изрази мнението на агитката пред „Народно дело“ шефът на Националния фенклуб на „моряците“ Иван Михайлов.

Според кулоарна информация шефовете също са доволни от работата на Гонзо и планират да му осигурят още комфорт със стилна лятна селекция. Тя ще включва пет стойностни попълнения - ляв бек, двама разиграващи халфове и нападател и вратар, ако Георги Китанов бъде продаден в чужбина.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ