Георги Иванов-Гонзо похвали футболистите си въпреки загубата на Черно море с 0:1 от "Левски".

"За мен беше по-голямо напрежението, тъй като имаше спекулации. Който е гледал мача ще разбере дали Черно море е играл. На мен достойнството и самочувствието не ми позволява да лягам или да карам футболистите да падат и никога няма да накарам да го правят за в бъдеще. Вие сами може да прецените дали Черно море е играл или не. Даже този въпрос, който ми задавате, ме обижда", заяви Георги Иванов.

Относно завръщането му на "Герена" и бъдещата работа треньорът допълни: "В "Левски" винаги има работа, особено, когато голям клуб е в криза. Ще преценим кои са най-добрите ходове за "Левски" и да ги направим през лятото. След мача с ЦСКА казах, че през лятото се прибирам в "Левски". Аз трябва да се видя с Тодор, но при всички положения ние се чуваме по телефоните. Говорим по най-различни теми. Аз и той, а и феновете са на мнение, че в "Левски" нещата не са по най-добрия начин и трябват доста промени. Но сега не мога да коментирам какво ще се случва."

"Когато един човек работи е нормално да допуска грешки и да носи отговорност. Никога не съм се крил и не смятам да променям нищо в поведението си. Знам, че в "Левски" трябва да се направи добър екип, за да може всеки да изпълнява задачите, които има и отборът да върви напред. Искам да кажа на феновете да подкрепят "Левски", защото отборът има нужда от тях", завърши Гонзо.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ