Спортният директор на „Левски” Георги Иванов бе доволен от младите момчета в отбора, които играха в мача с „Ботев”, завършил при резултат 1:1. Според Гонзо, те са показали воля и характер. Той определи равенството в срещата като закономерно и обяви, че до сряда трябва да има решение по въпроса с така нужния флангови футболист.

„Като за първи мач смята, че се опитахме да играем. Имахме доста проблеми с играчи, които не бяха подготвени и с младите момчета. Радващото е, че момчетата се бориха. Това е пътят. По начина, по който искаме отбора да изглежда, с по-млади играчи, мисля, че това е правилният път“, започна Гонзо.

„Контузиите повлияха, с оглед на това, че скамейката ни не е много дълга. Младите момчета обаче показаха, че може да се разчита на тях, показаха воля и характер“, продължи Иванов.

„”Ботев” имаше дузпа, която изпусна. Мисля, че равенството е закономерно. Ние чакаме да се оправим с двамата нападатели. До сряда трябва да има окончателно решение за фланговия играч, който ще вземем. За момента обаче е това. Първите 4-5 кръга ще се опитваме със зъби и нокти отборът да влезе в нужното кондиционно ниво и докато играчите навлязат в нужната форма ще мине време“, добави още директорът на „Левски”.

„Не искам да коментирам съдията. Няма смисъл да правя това от първия кръг. Мисля, че трябва да поздравим двата отбора за мъжката игра“, завърши Гонзо.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015