Мениджърът на Левски Георги Иванов остана доволен от показаното от възпитаниците му в днешната последна контрола от лагера в Кипър. Шампионите победиха чешкия Слован (Либерец) с 2:1 след голове на Жоазиньо и Георги Сърмов.

"Доволен съм. Имаше желание и ритъм. Голяма част от футболистите играха цял мач, което търсехме в тази контрола. Постепенно навлизаме в игрова форма и се надявам да сме напълно готови за първия официален мач", коментира срещата Гонзо. Той направи и кратка равносметка на легера в Агиа Напа. "Като цяло си свършихме работата, за която бяхме дошли. Тренировките бяха тежки, а играчите бяха тромави по време на контролите. Това е нормално. В крайна сметка не търсихме резултатите в тези срещи. Дарко е със сериозна контузия, но се надяваме след 6-7 седмици той да бъде готов."

Според Гонзо със завръщането в София целта пред треньорското ръководство ще бъде да освежи отбора за старта на първенството. Шампионите ще изиграят последната си проверка в събота срещу Локомотив (Мездра) на стадион "Георги Аспарухов"./ БЛИЦ