Треньорът на Черно море Георги Иванов остана много доволен от това че тимът му взе точка от шампиона Лугодорец и спря победната серия на разградчани.

"Лудогорец е много класен отбор и е с класа над всички български отбори. За да постигнеш равен на техен терен, футболистите трябва да са се раздали максимално. Съжаляваме, че е имахме 3-4 много чисти възможности, които изпуснахме. Не много отбори създават толкова шансове срещу Лудогорец тук. Радвам се, че постигнахме този резултат без много основни футболисти. Радвам се за момчетата, които ги заместиха и се раздадоха докрай – и физически, и тактически.  От седмица на седмица те подобряваха играта си, започнаха да привикват към изискванията. Мога да бъда горд от този отбор и тези момчета. Има такива сред тях, които бяха и миналата година тук, когато отборът имаше серия от 12 мача без победа", коментира треньорът на Черно море.

Той допълни, че "моряците" ще преместят зимния си лагер от Турция в Гърция, за да не се стресират футболистите покрай последните атентати в Истанбул.

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига