Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо остана доволен от минималния успех с 1:0 над ЦСКА. Вечното дерби този път се състоя още на старта на сезона в "А" група, а единственото попадение вкара Гара Дембеле в 39-ата минута.

"Много съм доволен от момчетата. Раздадоха се. Не виждате ли, че няма кой да ни спре. Два дни пътуваме, един спим, излизаме и бием ЦСКА без проблеми. Какво повече да говорим", заяви Георги Иванов.

"Нормално бе да играем по-прибрано през втората част, тъй като отборът бе уморен след мача с Калмар. Времето за възстановяване бе малко. Въпреки това се радвам, че показахме характер и удържахме резултата, а можеше да вкараме и още", продължи Гонзо.

"За мен винаги са интересни мачовете с ЦСКА, но в случая не е важна играта, а постигнатата победа", добави Георги Иванов, който в този мач стоя на скамейката на Левски - "Аз сам решавам, кога да седна на пейката. Целта ми не е била да плаша играчите на ЦСКА, тъй като футболистите на терена решават всичко. Според мен съдията се справи добре, въпреки някои нервни моменти", заяви още Гонзо. /БЛИЦ