Френският защитник Люк-Кристофър Матютю по всяка вероятност ще бъде освободен от Черно море. 23-годишният ляв бранител тренира от няколко дни с "моряците", но не впечатли старши треньора Георги Иванов. Гонзо пусна Матютю в две контроли.

Тъмнокожият играч е от конгоански произход, но е роден в Париж. Той е продукт на престижната футболна академия Клерфонтен, като дори е минал през юношеския национален отбор на Франция до 18 години. Впоследствие обаче кариерата му тръгва надолу, а мачове записва за вторите отбори на Волфсбург и Нант. Играл е още за Брайтън и Байон, а за последно е носил екипа на френския Бове.

Стана ясно още, че Гонзо все още не е отписал Михаил Венков като евентуално ново попълнение. Бившият футболист на ЦСКА обаче се опитва да си уреди трансфер зад граница.

Разбра се още, че Дани Младенов е с контузия в коляното. Това каза за Varnautre.bg пресаташето Красимир Николов. Дани, както и Еденилсон Бергонси, не тренират от няколко дни, като бразилецът поне се появява на тренировките. Младенов обаче не е засичан на заниманията, като не е ясно дали в момента е в лагера на варненци в Банско.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ