Мениджърът на Левски Георги Иванов ще направи жестока чистка в тима след края на сезона, пише в. “Тема Спорт”. Гонзо е крайно недоволен от изявите на възпитаниците си в напечените двубои, в които до един “сините” се провалиха (загубиха от Литекс с 0:3, паднаха от Локо София с 0:2 и не отправиха удар във вратата на ЦСКА).

Към този момент в черния списък на бившия таран са попаднали пет човека. Сигурни пътници са Еньо Кръстовчев и Димитър Телкийски. Еньо вече бе изваден от първия отбор и пратен в дубъла. Напоследък обаче той дори не тренира с момчетата от школата, а се готви самостоятелно във фитнеса.

Кръстовчев вече бе в такава ситуация в началото на първенството, но тогава именно Гонзо го извади от дупката. Сега обаче Иванов ще му покаже вратата. Мениджърът на Левски е вдигнал мушката на всички опитни състезатели, сред които са Елин Топузаков и Александър Александров.

Интересното е, че сред разочаровалите Иванов е новото попълнение Мирослав Антонов. Той бе взет от Спортист (Своге) по личното настояване на Гонзо. Засега обаче Чилика от Монтана не оправдава доверието и в четири изиграни мача няма свестен удар по противниковата врата. Освен това се оказа и много неповратлив и лесно бива опазен от съперниците.

Възможно е Антонов да се заседи на пейката за по-дълго време. Това дава отлична възможност на младока Иван Цачев да се утвърди в състава. През лятото “сините” със сигурност ще върнат преотстъпения в Локомотив (Мездра) Исмаил Иса./БЛИЦ