Мениджърът на Левски Георги Иванов е бесен след провала в Мездра и вече е приготвил списък с футболисти, с които шампионите ще се разделят след края на сезона. Още след равенството 1:1 с Локо (Мз) Гонзо заплаши играчите си със сериозна чистка.

Според слуховете във въпросния списък са попаднали част от ветераните в тима - Димитър Телкийски, Елин Топузаков, Седрик Бардон и Александър Александров. Както е известно, за "сините" повече няма да играе Саша Симонович. Опитният сръбски футболист от няколко месеца е отписан от Гонзо и играе за дубъла. Договорът на Симонович изтича в края на сезона и няма да бъде подновен.

Гонзо обмисля и вариант част от младите играчи на "сините" Мариян Огнянов, Иван Цачев, Виктор Генев и Цветан Димитров да бъдат дадени под наем на други отбори, за да могат да играят редовно и да натрупат опит и самочувствие, пише "7 дни спорт". По тази схема в Локомотив (Мз) бяха пратени Александър Киров, Борислав Балджийски, Боян Табаков и Исмаил Иса, а Мартин Димов е в Спортист. Георги Христов пък е под наем в полския Висла за срок от една година.

Именно Исмаил Иса е привлякъл вниманието на ръководството на "сините" с добрите си изяви този сезон и шефовете на "Герена" са твърдо решени да разчитат на него след изтичането на договора му за наем с тима от Мездра. Както е известно, Левски изпитват остра нужда от нападател, след като Георги Иванов изгони Еньо Кръстовчев заради неспазване на режима. /БЛИЦ