Наставникът на "Левски" Георги Иванов заяви на пресконференцията преди сблъсъка с Литекс, че не се плаши от капаните, които колегата му Любослав Пенев заяви, че е заложил. Двубоят е утре от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". Гонзо също така добави, че Тодор Батков не му е поставял ултиматум да бие на всяка цена Литекс.

"Всички са здрави, което е най-важното. До утре ще определя точно кои ще бъдат в групата. Когато всички тренират добре, ми е доста трудно да определям състава. Ларс Рисп и Марко Видович отпадат от групата", заяви Гонзо.

"Съставът ми е ясен, зная кои ще играят. Литекс залагат капани, но това не ме притеснява, защото и ние сме им заложили такива. И двата отбора играем атакуващ футбол, ще бъде голямо надиграване", коментира наставникът на "Левски".

"Ивайло Стоянов е един от добрите български съдии. Надявам се да издържи на напрежението", каза за рефера на двубоя Георги Иванов.

"Хубаво е, когато победиш пряк конкурент. Важно е за самочувствието на футболистите. Само победа ни утройва. Не си помисляме за друг резултат. Целта на "Левски" е да стане шампион", продължи спецът.

"Г-н Батков изгледа тренировката, беше в съблекалнята, нормално е. Той е собственик на клуба. С присъствието си в отбора дава самочувствие на играчите. Не ми е поставял ултиматуми", каза още Гонзо.

Групата на "Левски" за мача с Литекс
Вратари:
Пламен Илиев, Божидар Митрев
Защитници: Александър Башлиев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин
Полузащитници и нападатели:
Даниел Димов, Сержиньо Грийн, Владимир Гаджев, Тони Калво, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Тодор Христов, Симеон Райков, Иван Цветков, Даниел Младенов, Сьорд Арс.