Спортният шеф на “Левски” Георги Иванов похвали отбора си за победата над Сливен с 5:0. Той призна разочарованието си, че Литекс би Черно море (1:0), което почти сигурно ги прави шампион.

Гонзо говори и за информациите, че Димитър Димитров-Херо вече е говорил с Тодор Батков за поста на Ясен Петров: “И да преговаряме с нов треньор, няма да ви кажа. Преди да свърши първенството всички коментари са излишни. До края на май Ясен Петров е треньорът на “Левски”.

”Бихме Сливен с 5:0, но изпуснахме много положения. Готови сме за сгъстения цикъл, в който влизаме. Сега играем с Пирин, а те имаха ден почивка повече от нас, но не се притесняваме. Философията на “Левски” е да играе всеки мач за победа. Нормално е да сме разочаровани, че Литекс би Черно море, но ще продължим да играем и да се борим до края”, заяви Иванов.

”От лятото имаме 12 нови футболисти и ни трябва време. Миналата година казах, че през пролетта ще играем много добре и всички се хванаха за тези мои думи в последно време. Не съм врачка и не гледам на кафе, за да знам какво ще стане. Вървим в правилна посока”, доволен е Гонзо./БЛИЦ