Звездите на Левски Георги Иванов и Георги Петков ще уважат Великденския спортен турнир за деца, лишени от родителски грижи, потвърди официално пресаташето на клуба - Александър Касабов.

Нещо повече - по идея на футболистите, ще бъдат връчени два допълнителни приза за най-перспективен и най-атрактивен играч. Наградите на най-заслужилите участници в турнира на 14 април ще дадат лично Георги Иванов и Георги Петков.

"В навечерието на един от двата най-светли християнски празници с радост приехме тази инициатива. ФК Левски винаги е откликвал на подобни благородни дела. Един от приоритетите на школата ни е възпитанието на децата, независимо дали те ще се реализират във футбола или ще станат достойни граждани на България. В тази връзка ФК Левски се чувства длъжен да помогне за интеграцията на децата без родители. Разговарях с Петков и Гонзо и по тяхна идея те ще наградят със специални призове най-перспективния и най-атрактивния играч от турнира по футбол на 14 април. Тази инициатива с радост приемаме да се превърне в традиция", сподели за "Гонг" Александър Касабов от пресслужбата на ФК Левски.

От ЦСКА също потвърдиха, че ще подготвят изненада за децата, които ще участват във Великденския турнир. /БЛИЦ