Спортният директор на Левски Георги Иванов бе доволен след победата над Миньор с 4:0 в мач от 6-ия кръг на “А” група.

“Нашата цел бе да решим мача през първото полувреме, през второто само се опитвахме да вкараме още, но намалихме оборотите. Дадохме шанс на някои от юношите. Добра победа и добра игра. Явно школата работи добре, дано момчетата израснат. Това е пътят и това е начина. Доволен съм от тях, нормално е да не покажат върха на качествата си, но Чаворски е само на 17 години, трябва да бъде с отбора, да свикне и да играе все по-добре”, каза Гонзо.

“Гент е силен отбор, наш човек се върна от техен мач. Сериозен съперник, няма да ни е лесно, но Левски има сили да победи. От ден на ден ще ставаме по-силни, казвам го за пети или десети път. Събраха се футболисти, на които им трябва 2-3 месеца за сработване. Истинският Левски ще видите след Нова година, когато всички проведат една подготовка заедно. Всички са силни като индивидуалности, но слаби като колектив. От ден на ден обаче придобиваме облик и подобряваме колектива. Сержиньо дойде малко по-късно, заедно със Слори не водеха подготовка с нас”, допълни шефът.

“ЦСКА въобще не ме интересува, имат си ръководство да се оправят. За Конгреса си е техен проблем, не искам да коментирам нито играта им, нито изказванията им”, завърши Гонзо./БЛИЦ