Спортният директор на Левски Георги Иванов бе доволен след класирането в групите на Лига Европа. “Сините” победиха АИК с 2:1 на реванша.

“Свалям шапка на момчетата. Това е моят Левски. Направихме запомнящ мач. На почивката казах, че имаме сили да обърнем мача. Казах им, че трябва да помогнем на Митрев. Затова сме колектив, затова сме отбор. В Левски винаги е имало колектив, тия писания за ленти и скандали ме карат само да се смея”, каза Гонзо.

“Ще преценим кои и колко футболисти ни трябват. При всички положения ще вземем още един футболист до края на трансферния прозорец. Хората трябва да разберат, че каквото и да правим аз, Ясен и футболистите, не е толкова важно. Най-важният е г-н Батков. Този човек дава парите, той осъществи всички трансфери. Без неговата подкрепа нямаше да успеем”, допълни шефът.

“Мачовете в “А” група и в Европа са съвсем различни, защото в България тимовете се защитават с по 10 човека и гледат как да паднат с по-малко. Направихме голяма крачка, не се заблуждаваме, че сме направили кой знае какво. Ще видите друг Левски след Нова година. Искаме да излезем от групите на Лига Европа, ще чакаме утре жребия. Имаме сили да преодолеем всеки отбор”, коментира още Гонзо.

“Гара Дембеле е уникален футболист, тъй като сам създаваше положенията, бореше се за всяка една топка. Когато хвърля толкова много енергия, е нормално да не е концентриран винаги на сто процента. Левски е съставен от 25 футболисти и всеки дава своя принос. Нова приказка? Ние сами ще я създадем, няма да чакаме на случайността. Вярвам на футболистите. Тази вечер ще се радваме на успеха всички заедно”, завърши Георги Иванов./БЛИЦ