Конфликтът между Георги Иванов и Дарко Тасевски в “Левски” достигна връхната си точка. От няколко дни двамата не си говорят, а в сряда треньорът е изгонил македонеца от заниманието на тима. Тогава халфът е тренирал самостоятелно. От “Герена” се опитват да замажат скандала, като твърдят, че нищо сензационно не се е случило. Играчи на тима обаче признават, че съществува огромна нетърпимост между Гонзо и Дарко. Легендата на “Левски” обвинявал полузащитника в симулации и твърдял, че Тасевски само чака трансфер в чужбина и вече не си дава зор със синия екип.
 
Говори се, че Дарко нямал никакво намерение да остава на “Герена”, тъй като от месец насам не намирал общ език както с Гонзо, така и с част от съотборниците си.
 
“Той се промени. Не е същият. Станал е нервен, явно в главата му наистина е само продажба зад граница”, признават футболисти на “Левски”.
 
Тасевски е спряган за трансфер в руския Ростов на Дон, където главен съветник по спортно-техническите въпроси отскоро е Христо Стоичков. Сделката обаче се забави.