Директорът на Левски Георги Иванов може да се трансформира в легендарния нападател Гонзо за 90 минути. Той сериозно обмисля дали да не се картотекира за дербито с ЦСКА в първия кръг на “А” група, пише в. “Меридиан Мач”.
 
Както е известно, от лагера на “червените” вече стартираха войната преди дербито, като уредиха мачът им в Европа да се играе във вторник вместо в четвъртък и по този начин си спечелиха 48 часа повече почивка преди сблъсъка с Левски.
 
Това допълнително е доближило Гонзо към завръщане на терена, нещо което директорът на “сините” обмисля от началото на подготовката. Той на няколко пъти подхвърляше – къде на шега, къде на истина, че иска да излезе срещу ЦСКА.
 
Това се случи по време на подготовката в Австрия, където Иванов тренираше наравно с футболистите. Както е известно, нападателят сложи край на кариерата си именно след дерби с “червените”, което се игра на 9 май 2009 г. (2:0).
 
Тогава той се появи на терена с маска заради счупена скула и с травма на прасеца на левия крак, която сръбската лечителка Марияна Ковачевич лекува до самото начало на мача. След само 12 минути Гонзо скъса връзки на дясното коляно и напусна мача, но присъствието му на терена повлия психологически за победата и обрата в борбата за титлата в полза на Левски.
 
От тогава Георги Иванов многократно е обявявал, че повече няма да играе футбол, но и няколко пъти от устата му е излизало: “Може и да се върна”.
 
Ако Гонзо реши да облече отново синята фланелка, това ще стане само за дербито с ЦСКА. Директорът няма никакво намерение да играе в останалите мачове, ако се картотекира за сезона в “А” група./БЛИЦ