Спортният директор на "Левски" Георги Иванов заяви, че няма шанс Шакиб Бензукан да бъде върнат в отбора. Както е известно, скандалният мароканец бе изгонен от мъжкия тим и пратен при юношите, след като на няколко пъти Гонзо го спипа пиян. Освен това Бензукан си позволи и да отсъства от някои тренировки на "сините", което вбеси още повече ръководството на клуба. Бензукан игра за последно на 4 октомври при гостуването на Сливен, завършило 1:1.

"Липсва ни, защото е добър футболист. Но той се държи по недопустим начин. Няма шанс да се върне в първия отбор на "Левски". Той тренира при юношите. Наруши дисциплината и няма място при нас", категоричен е Гонзо.

"За да си професионалист трябва да знаеш как да спиш, как да ядеш, а не само как да тренираш и играеш. Бяхме му гласували доверие, дадохме му всички шансове. Кредитът ни на доверие към него е напълно изчерпан", добави пред RING.BG Георги Иванов.

"Нашите футболисти трябва да знаят, че са професионалисти, има време кога да живеят. В "Левски" има изключителна дисциплина. Всеки един от тях знае какво може да прави. Знаят правилата, които съм поставил. Който не ги спазва - не е в "Левски", каза още Гонзо. /БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg