Спортният директор на "Левски" Георги Иванов заяви пред клубната телевизия, че е доволен от старанието на футболистите в поредсезонната подготовка. Той не пропусна да похвали и последното ново попълнение на тима Джъстин Менголо. Според боса камерунецът е класен играч, който ще помогне много на "сините". 

"До този момент оценката ми за работата на играчи и треньори  е положителна. Футболистите се справят добре. Ще започнем и контролните срещи и ще видим до каква степен са готови".

"Менголо не е играл от много време. Ще трябва да проявим търпение към него. Знаете, че го искахме още миналата зима, но тогава не успяхме да се разбере. с Клуж. През лятото пък той имаше проблеми с румънците и пак не го привлякоха. Аз вярвам, че той има класата да помогне на нашия отбор. Радвам се, че вече е наш играч", допълни Гонзо. 

ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА



  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg