Сръбският треньор на Аполон (Лимасол) Слободан Кръчмаревич е причината за прекратяването на контролната среща на кипърците с Левски, заяви спортният директор на “сините” Георги Иванов пред “Гонг.бг”.
 
“След като съдията изгони Веселин Минев, аз го помолих да го заменим с друг играч защото това е контролна среща и сме дошли на подготовка. Съдията каза “О’кей” и отиде да говори с техния треньор. След това реферът се върна и съобщи, че той е Кръчмаревич заплашил Аполон да не доиграе мача, ако вкараме нов човек”, разкри Гонзо.
 
“Това е практика, която винаги прилагаме в контролите. Вече втори мач завършваме с 10 човека, така не можем да изпълним поставените задачи. Димитър Телкийски трябваше да доиграе мача вместо Веско Минев. Той не бе изгонен заради реплики към съдията, а защото е играл грубо. Не искам да влизам в полемики кой кого първи е ритнал. Няма смисъл”, допълни Иванов.
 
“Желанието ни бе да се обиграе отбора и да получи необходимия синхрон. Сега преследваме това, а не точки. Тях ще ги търсим след седмица, когато е първият официален мач”, разкри спортният директор на “сините”./БЛИЦ