Новият спортен директор на Левски Георги Иванов – Гонзо бе доволен, но и леко критичен към отбора след победата над ФК Баку с 2:0.

“Радвам се, горди сме с момчетата. От тук нататък Левски го чакат много хубави дни. Доминирахме и това бе най-малкото, с което ФК Баку си тръгна. Вече съм по-спокоен, бях сигурен, че ще победим. Аз искам да виждам Левски, който се бори и раздава до край. Ако кажа, че не съм очаквал тези успехи, ще излъжа. Амбициите ми винаги са били големи, така че ще гоня максимума. Ще искам отборът да се раздава, не мога да обещая 30 победи, но ще играем винаги за успех. Ратко вече има почерк върху отбора, но не може да го промени за толкова кратко време. За това малко време той си свърши перфектно работата”, каза Гонзо.

“Който и да ни се падне, Левски трябва задължително да победи и да продължи. Ако влезем в Шампионската лига, значи, че сме си свършили перфектно работата. И Боримиров, и Велев, направиха така, че Левски да стигне до тук. Те също имат принос Левски да е тук, кръг преди групите на Шампионската лига”, продължи бившият нападател на “сините”.

“Със Симонович сме се договорили, той е сигурен, утре само трябва да мине прегледи. Той е последното ново попълнение и идва заради контузията на Влади Гаджев. Г-н Баждеков е показал, че има късмет при тези жребии, но ще играем за победа срещу всеки съперник. С тази публика, която не спря да ни подкрепя, няма да имаме проблеми. Тази добра игра ми дава оптимизъм, че отборът може без мен. Голямо благодаря на тези момчета, които заслужават да играят в Шампионската лига”, завърши Гонзо./БЛИЦ