Наставникът на "Левски" Георги Иванов заяви след загубата с 0:2 от Черноморец в Бургас, че футболистите му са надиграли домакините, но нападателите не са оправдали очакванията.

"Контролирахме играта през по-голямата част от мача, но не успявахме да разгърнем атаките си. И тримата нападатели не оправдаха очакванията. Не мога да разбера защо играчите правят разлика между домакинските срещи и мачовете навън. Аз като футболист никога не съм правил разлика и съм играл по един и същи начин във всеки двубой. Явно обаче трябва много да работим в тази насока, за да може да изкореним някои неща. Мен най-много ме е яд за тази загуба", заяви Георги Иванов след мача от 9-ия кръг на "А" група.

"Всички ние си мислим, че професията ни е най-важна, но не е така. Най-важното за един човек е неговото здраве. Затова пожелавам на Херо да се пребори с болестта. Желая му успех", добави Гонзо.

"След трета загуба от 9 мача е нормално да се притесняваме от ситуацията. След всеки загубен двубой е нормално шансът за титлата да намалява. Ако така продължаваме, "Левски" няма да стане шампион", каза още наставникът на "сините".