Треньорът на Черно море Георги Иванов започна отново с тежките двуразови занимания за своите играчи, след като им даде почивен ден в събота. Всички футболисти на „моряците“ тренират на пълни обороти на лагера в Банско, а в треньорския щаб са доволни от формата и старанието на всички, пише официалният клубен сайт.

Първата за неделя тренировка бе доста интензивна. Футболистите бяха натоварени физически, след което в заниманието бяха включени и упражнения с топка. В нея се включи и присъединилият се към отбора Илиан Илиев. Младокът пропусна първата седмица от подготовката заради травма.

След тренировката Георги Иванов направи видеоразбор на мача с Берое, завършил 2:2. Специалистът наблегна на грешките на футболистите и отделните компоненти в играта, които до началото на първенството трябва да бъдат изчистени.

Следобед “моряците” проведоха и второто си занимание, което също беше интензивно. Във вторник (27 юни) Черно море ще изиграе третата си контрола от лятната подготовка в Банско. Тимът на Георги Иванов ще мери сили с тима на новака в Първа лига Септември (София) в Разлог от 18:30 часа.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа