Георги Иванов – Гонзо може и да остане треньор на Левски. Самият той намекна за тази възможност късно снощи след мача на представителния отбор с група фенове. На въпрос дали ще остане треньор отговори, че това зависи изцяло от собственика на клуба Тодор Батков. 

"Решението дали оставам треньор на тима е изцяло на господин Батков. Проведохме среща с него, на която обсъждахме вариантите за спортно-техническото ръководство на отбора. Мога да кажа, че разговорите бяха изцяло позитивни. Дали има вариант да продължа да съм старши-треньор на Левски и през пролетта? Да, има такава възможност", каза Гонзо.

Иначе в мача Левски София-Запад постигна престижна победа над представителния тим. Съставът, който играе в лигата по футзал надделя след изпълнение на дузпи. Минев откри за “А” тима, но Николай Драгиев изравни през второто полувреме. Тасевски направи 2:1, но Илиян Койчев отново изравни за 2:2. Пламен Благоев даде аванс на отбора на фенклуба. Последва нов отговор от страна на Дарко Тасевски и се стигна до дузпи.

Седемте футболисти на Левски, които взеха участие и техните противници бяха перфектни при първите си удари от бялата точка. При седмия удар Веселин Минев прехвърли вратата и феновете се поздравиха с успеха.

За Левски играха: Божидар Митрев, Виктор Генев, Йордан Милиев, Веселин Минев, Дарко Тасевски, Николай Димитров и Георги Иванов-Гонзо./БЛИЦ