Старши треньорът на Левски и спортен директор на клуба Георги Иванов бе доволен от играта на тима, въпреки загубата от Виляреал с 0:2.

“Левски беше равностоен дори на моменти по-добър от Виляреал. Те имат футболисти, които без положения вкарват гол. Така беше първото дори и второто попадение. Нашият отбор стоя добре на терена, но за съжаление пак загубихме. Удовлетворен съм само, когато бием, но играта, която показахме срещу Залцбург и Виляреал, ме задоволява”, каза Гонзо.

“Нормално е да имаше умора в някои футболисти, а и имаме проблеми с контузени и наказани играчи. Като цяло всички се бореха до края и се получиха хубави неща. Проблемът е в това, че големите отбори вкарват голове без положения. Докато ние малко искаме да влезем с топката във вратата. Бях сигурен, че Бардон и Симонович ще се справят в центъра на терена”, продължи Георги Иванов.

“За съжаление Топузаков и Рабех са контузени, Гошо Христов също, който искаше смяна още на полувремето. Отборът се опита да играе като равен с равен срещу всеки един в тези групи. Трябва ни малко класа в нападение”, завърши Гонзо./БЛИЦ