Шансът Вячеслав Грозни да поеме Левски става все по-малък. Украинецът се видя вчера със спортния директор на “сините” Георги Иванов, за да обсъдят евентуалните искания на специалиста. Гонзо свалил картите на масата и директно казал на Грозни да не чака никакви пари за селекция през зимата. Единствените нови играчи, на които украинецът би могъл да разчита, са Иван Цачев, Исмаил Иса и други дадени под наем футболисти. Все пак Гонзо признал, че попълнения могат да се взимат, само ако се продадат трима-четирима от сегашните футболисти. Дори тогава обаче думата по селекцията ще я има Гонзо, а не Грозни, пише в днешния си брой вестник “Меридиан мач”.

Това не се харесало на треньора. Освен че искал цялата спортно-техническа власт на “Герена”, Георги Иванов заявил в прав текст на Грозни, че работата му се изчерпва с това да води тренировките и да реди състава.

“Този Левски никак не ми харесва”, били думите на Вячеслав Грозни, след като изгледа мача срещу Локо (Мездра), спечелен с 3:1 от “сините”.

Ако вариантът с украинеца не се получи, в Левски имат още 3-4 възможности за треньор, като една от тях е на Димитър Димитров – Херо, както и на двама чужденци./БЛИЦ