След контролата със Светкавица, играна на "Тича" и завършила при нулево равенство, наставникът на Черно море Георги Иванов пусна футболистите си в почивка. В понеделник "моряците" започват подготовка за мача с "Левски". Двубоят от 19-ия кръг на "А" група е на 30 март (събота) от 15:00 часа на "Тича".

Освен че Черно море се нуждае от задължителни точки срещу "сините", Гонзо има още една причина да хвърли всичко в този мач. Това е новият човек на "Герена" – Даниел Боримиров. Публична тайна е, че Гонзо и Боримиров не могат да се "дишат", като това е още една гаранция, че бившата деветка на "сините" няма да даде мача на левскарите, каквито слухове имаше при идването му на "Тича". Както е известно, двамата са на нож още от лятото на 2009-а, когато Тодор Батков изгони Боримиров и по-късно назначи Гонзо за спортен директор. След това двамата се захапаха чрез медиите, обвинявайки се един друг за състоянието на "Левски". Не е тайна, че враждата между Георги Иванов и Даниел Боримиров датира още от времето, когато бяха съотборници и се бореха за надмощие в съблекалнята.

Спорът между Гонзо и Борето само може да радва феновете на Черно море, които искат "моряците" да повторят играта си и разбира се резултата от реванша от турнира за Купата на България, когато удариха "Левски" с 1:0 на "Тича". Въпреки победата обаче варненци отпаднаха от надпреварата с общ резултат 1:4.

След равенството със Светкавица Георги Иванов изрази мнение, че ще преобрази тима си.

"Вижда се слабостта ни в нападение, но от контрола до официална среща има голяма разлика. В официален мач с титулярите играта ни ще е различна. Много съм доволен от юношите. Те се включиха отлично в мача и все повече ще разчитам на тях", заяви наставникът на Черно море. 

Срещу тима от "Б" група "моряците" в четвърти пореден мач не успяха да отбележат гол. След първите три кръга в "А" група Черно море имат три загуби при голова разлика 0:4, като заема 12-ото място с актив от 16 точки.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ