Досегашният главен мениджър в “Левски” Георги Иванов също присъства на представянето на Николай Костов за треньор. От днес Гонзо остава само спортен директор на “сините”.

“Още след мача с Черноморец имах разговор с г-н Батков и се свързах с Николай Костов. Спряхме се на правилния човек, който мисля, че може да направи така “Левски” да изглежда по различен начин. Ще се радвам да работим с г-н Костов дълго време. Не съм го избрал заради това, че сме родени на една дата (2 юли), чиста случайност е. Взимаме човек с качества, чул съм много добри неща за него. Трябва да мислим в близка перспектива, но съм сигурен, че след зимата “Левски” ще изглежда много по-силен”, заяви Гонзо.

“Аз като директор винаги съм стоял зад треньорите, които са били тук – Ратко Достанич, Ясен Петров, независимо какви проблеми са имали. Аз и собственикът имаме пълно доверие към Николай Костов. Надявам се със смяната на треньорския пост футболистите да имат по-голяма мотивация и да разкрият своите възможности”, завърши Георги Иванов./БЛИЦ