Спортният директор на „Левски“ Георги Иванов обяви, че новата екипировка на тима е от високо качество. Желаещите да си сдобият с фланелки от новата серия пък ще могат да сторят това на най-ниските цени, които клубът е предлагал на своите фенове за екипировка. Гонзо сподели, че „сините“ ще продължат сътрудничеството си с испанската компания „Joma“ с още две години.
 
„Екипировката е от най-доброто качеството, което има. И трите екипа са от една серия, която се надявам да се хареса на феновете. Цените са най-ниските, които „Левски“ е предлагал на своите привърженици за фланелки. Клубът е доволен от сътрудничеството си с „Joma” и от условията, които компанията предлага за детско-юношеската школа. Затова искаме да продължим сътрудничеството си още две години“, заяви Георги Иванов.
 
„Надявам се с тези екипи да играе в Европа. Всичко зависи от отбора. В събота ще стане ясно дали сме готови за евротурнирите. Финалът е единственото, което поддържа концентрацията, тъй като последните мачове бяха доста скучни. Ще направим всичко възможно да победим и да спечелим Купата. Футболистите знаят колко важен е този мач“, добави Гонзо.
 

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015