Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо не пропусна за пореден път да отправи остри нападки по адрес на Наско Сираков, който наскоро се завърна като силната фигура в клуба от стадион "Георги Аспарухов". Наставникът на "моряците" направи коментар и за случващото се в ЦСКА.

„Изключително неприятно е да не спечелиш титлата по този начин", заяви Гонзо.

"Не е моя работа да коментирам, но все пак бях толкова години свързан с този отбор. При положение, че си бил толкова близко и не си могъл да спечелиш срещу отбор като Славия, "Левски" си помислиха, че са шампиони и подходиха лежерно към този мач. Не приемам обвинения към спортисти и треньори, че не са легнали. Ако си спортист, не трябва да ти минава през главата да даваш мач на някой. И в бъдеще няма да се случи дали да бъде даден някой мач. Така, че няма защо да обвиняват Вили Вуцов, или когото и да е. Един отбор, когато е силен не му трябва помощ отвън. Ще видим Спасителя докъде ще я докара. Аз за Наско Сираков съм си казал мнението, че изключително много го уважавам, уважавах, но когато Сираков е в "Левски", всичко е ОК, но когато е извън "Левски" - работи против клуба", каза пред "Гонг" Георги Иванов.

"Казвал съм го това нещо. Не ме интересува дали Сираков се е върнал, или не. Имам си Черно море и на "Левски" мога да гледам само като зрител. В "Левски" много не логични неща се случват и аз не искам да ги коментирам, но явно който плюе против клуба, после е добре дошъл. Не искам да влизам в детайли. Четири години плюеш против отбора и след това се връща като Спасител. С Боримиров също. Не искам да влизам в подробности”, продължи идолът на Сектор "Б".

„Учудва ме това, което се случва в ЦСКА. Знам само това, което се пише по медиите и не мога да кажа кое е вярно и кое не е, но неприятно е ,че български отбор се отказва от евротурнирите и това е ЦСКА, не е някакъв случаен отбор. ЦСКА е застрашен да не започне първенството и това не е приятно за никого. За мен не е правилно да се сливат отбори и да се взима лиценз на друг тим. Не е почтено към хората, които имат да взимат пари от ЦСКА и към държавните институции. Не е моя работа да давам оценки. Констатирам само фактите от това, което чувам”, каза за "армейците" Гонзо.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ