Защитникът на Левски Юсуф Рабех няма да играе за тима поне до Нова година, твърди "Меридиан мач". Решението за това е на спортно-техническия директор на "сините" Георги Иванов - Гонзо. Причината са безкрайните симулации на бранителя в последно време. Както е известно Рабех се ската на мача с Берое, а шампионите паднаха с 0:1 след грешка на другия мароканец Шакиб Бензукан.

Официално от Левски обявиха, че Рабех има проблеми с адукторите. По-вероятно е обаче той за пореден път да е симулирал контузия. По същата причина той отпадна и от мача с Ред Бул през седмицата. От лекарския щаб на "сините" обаче заявиха, че футболистът вече е здрав, но въпреки това той остана извън групата за мача със Спортист (Своге).

Гонзо вече е взел решение, че няма да използва Рабех до края на годината, а ще налага младата двойка Генев - Милиев в центъра на отбраната. През зимата пък ще се вземат мерки мароканецът да бъде продаден, тъй като освен всичко друго заема и квота за чужденец. Досега това не се случваше заради високата цена на футболиста, тъй като собственикът Тодор Батков искаше за него 2 млн. евро. Очаква се до зимата цената му да бъде свалена поне 3 пъти. Към момента обаче няма реален интерес към Рабех./БЛИЦ