Спортният директор на Левски Георги Иванов се изказа доста критично за някои от играчите на "сините" след загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив) на "Герена".

"Слаб мач за нашия отбор, може би най-слабият от началото на първенството. Вече няколко мача разочароваме, надявам се по най-бързия начин да се възстановим от тази загуба, защото имаме мач след 4 дни. Нормално е, колкото и да казваме, че няма криза. Не играем по този начин, който искаме. Не е това потенциалът на отбора", заяви Гонзо.

"Някои футболисти си помислиха, че са постигнали всичко в Левски. Те всеки един мач трябва да израстват. Но явно някои си помислиха, че постигнаха нещо и играта на някои футболисти върви надолу, формата им спада. Засега няма да има глоби. Това не е най-доброто наказание", каза Георги Иванов.

"И Веско и Дарко са класни футболисти. Те са наказани и днес не можехме да ги използваме, класата падна. Отборът играе мачове през три дни, така че влизаме в един цикъл четвъртък – неделя – четвъртък, трудно е за треньорското ръководство да работи с тези футболисти. В Левски няма титуляри и резерви. В отбора обаче се забелязва, че няма постоянство, а постоянството е класата. Надявам се всеки от играчите ни да си вземе поука от днешната загуба", добави Гонзо. /БЛИЦ