Селекционерът на Левски Георги Иванов остана доволен от изявите на възпитаниците си след победата с 1:0 над Динамо (Минск) в третата контрола от лагера в Агиа Напа. Според думите на Гонзо титулярния състав, с който "сините" ще атакуват титлата през новия полусезон, е почти избистрен.

"Доволен съм от първото полувреме - имаше настроение, случиха се хубави неща. През втората част със смените малко се обърка ритъма на игра, но все пак задържахме топката", заяви Гонзо.

"Имаме нужда от ляв бек, защото само Веско Минев е на тази позиция. Гледаме, търсим, ще видим, до началото на първенството има още време. Няма да разкривам подробности за португалеца, ще видим дали ще дойде."

"Минев още от София има проблеми с глезена, това е стара контузия, нищо сериозно. Тевия получи контузия в коляното. Мисля, че не е нищо сериозно.

Титулярите горе-долу са ми ясни с изключение на две-три позиции. Играем с Легия (Вършава) след два дни и затова оставихме няколко основни играчи да почиват", каза още "синята" легенда./ БЛИЦ