Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо е назначил шофьор на Рабех няколко дни преди инцидента пред “Червило”, пише в. “Меридиан Мач”.

Както е известно, превантивната мярка на Гонзо не даде резултат, след като мароканецът отново беше арестуван за шофиране след употреба на алкохол.
 
Георги Иванов платил от джоба си заплата на драйвера, след като получил информация, че Рабех кара кола, въпреки че книжката му е отнета. Мароканецът няма документи за управление на МПС от месец март, когато за първи път беше заловен да кара пиян.
 
Преди нощта на петък срещу събота защитникът първо излягал, а след това откраднал, за да се озове в ареста. Рабех обявил пред Гонзо, че има семейни проблеми и трябва да се прибере в Мароко, а това го извади от групата за гостуването на Миньор.
 
После той освободил новоназначения се шофьор, като преди това успял да се докопа до ключовете на колата. Резултатът от тази операция на Рабех е ясен – 30 000 евро глоба и отстраняване от отбора, както и сериозна възможност за затвор.
 
Иначе Юсеф се е извинил за пореден път пред съотборниците и ръководството за поведението си, което уронва престижа на Левски и от днес започва тренировки с първия отбор./БЛИЦ