Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо изрази радостта си от победата на "сините" над Калмар с 5:2, но заяви, че при 3:2 е имало много напрегнати моменти.

"Още един такъв мач и сигурно половината хора, които са на стадиона и ние, ще получим удар", заяви Гонзо след успеха.

"Радващото е, че показахме добра игра, показахме, че в Левски се работи сериозно. Показахме, че Левски вече има стил и вървим нагоре. Радваме се, че хората ни подкрепят. Получи се малко инфарктен мач, надявам се да не го повтаряме. Всички работим много сериозно. Целият екип, както и футболистите. Миналата година бе пречистваща и тя трябваше да даде тласък на Левски нагоре. Аз лично не исках да виждам отбора така, както беше. Всички, които работим сме в основата на промяната", продължи Георги Иванов.

"Мислим за предстоящите мачове, а не за продажби. Няма да се разделим с играч, който е важен. Ако продадем някой футболист, то ще е извън стартовите единайсет", каза Гонзо.

"Търсим футболист, който да ни свърши работа, а не такъв само да кажем, че сме взели някого. Вече стана много трудно, тъй като първенствата започват, но ако се намери, ще вземем задължително", завърши шефът в Левски. /БЛИЦ