Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че "сините" не са готови да се противопоставят на отбори от класата на Спортинг. Селекцията на Ясен Петров падна с отчайващото 0:5 в Лисабон и разочарова верните си привърженици със слабото си представяне.

"Загубихме тежко. Това показва, че не сме готови да играем срещу отбори от класата на Спортинг. Още сме доста далеч", заяви Гонзо.

"Знаете, че правим почти нов отбор, всичко е в движение. Спортинг е голям клуб, не само за нас, а и за цяла Европа. Искахме да постигнем нещо, но не се получи", продължи Иванов.

"Защо казвате, че имаме успехи този сезон? Бихме Гент, два шведски отбора, както и Дъндолк. И преди го казах, че сме горе-долу на едно ниво с Гент и Лил, но със Спортинг не трябва да се сравняваме. Те са фаворит в групата. Но и ние още имаме шансове. Не сме се отказали. Нашата цел сме я постигнали, ще се борим и вярвам, че ще излезем от групата", каза още Гонзо.

"Ще се опитаме бързо да забравим тази загуба. В понеделник имаме важен мач. Основната ни цел е спечелването на шампионата. Трябва да бием Сливен на всяка цена. Тежката загуба от Спортинг ни е добър урок. Няма да обвинявам никого. Ние сме едно цяло. Всички имаме вина", заяви Георги Иванов.

"Не ме връщайте толкова години назад. Тогава бе друго треньорско ръководство, всичко беше различно", коментира загубата с 0:5 от Барселона Гонзо. /БЛИЦ