Треньорът на Черно море Георги Иванов е оптимист, че отборът му може да спечели точка или три при гостуването на лидера в шампионата Лудогорец. Двата отбора излизат един срещу друг в Разград в неделя.

“Очакваме нашият отбор да се представи добре. Не отиваме в Разград като обречени. Знаем, че имаме шансове да противодействаме на Лудогорец и да постигнем позитивен резултат”, категоричен бе Иванов.

Гозно разкри и как иска да изглежда отборът му през пролетния дял на шампионата.

„Искам отборът ни да има постоянен стил – да контролираме топката, да правим бързи атаки и да пресираме съперника в момента, в който ни отнемат топката. Естествено, към всеки отбор ще подхождаме различно, но като цяло искам да имаме игрови облик. Това, което ще искам от футболистите в Разград, ще им го обясня на последната тренировка”, продължи Иванов.

Той призна и че Живко Атанасов ще замени Сашо Александров на десния бек.

„Живко може да се справи на тази позиция. Разбира се, че всеки футболист, който трябва да играе на различен пост от този на който е свикнал има трудности. Но по време на цялата подготовка Атанасов игра по едно полувреме като краен защитник и смятам, че ще се справи добре в мача с Лудогорец”, завърши Гонзо.