Да пишеш за футбол, с оглед смъртта на две млади момчета и нарастващото етническо напрежение в държавата, може би не е най-умното нещо на света. Въпреки това, след като видях поредната трагикомедия на профи трупата на Георги Иванов, просто не можах да се сдържа.
 
Гонзо, не ставаш! Отборът ти е безумно, невероятно слаб и можеше да падне с 1:6 ако не беше младото вратарче Пламен Илиев, който сигурно вече се чуди къде се наби да пази. Левскарите искаха да си набутат и 2-3 автогола, но Илиев направи чудеса от храброст, за да спасява положението. Въпреки това загубата е закономерна.
 
“Левски” нямаше смислена атака през целия мач, а халфовете и защитниците подаваха на нападателите на Лудогорец. Това явно е някаква нова тактика, ала “Гонзо стил”, с която целиш да изненадаш съперника. Аджеба, да си помислят, че си толкова зле, че да те подценят и в последните 2 минути да обърнеш мача?! Всъщност не мога да достигна тактическия гений на Иванов, така че все тая...
 
Гонзо, не ставаш! Махни се от “Левски” или смени поста, бъди спонсор, вицепрезидент или каквото друго измислите. Стига с това “Продължаваме да работим, имаме цели”. Или може би целите са “Левски” да изпадне от “А” група. Тогава наистина ще влезеш в историята като треньора постигнал с “работата си” това. Левскар си, няма спор, но не ставаш за треньор.
 
Камен ПЛАМЕНОВ/ БЛИЦ